• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Наказ про організацію харчування учнів

Наказ про організацію харчування учнів

2016-11-10

Доводимо до Вашого відома Наказ про організацію харчування.

Від 07.11.2016 № 330

Про внесення змін до наказу управління освіти, молоді та спорту від 26.08.2016 №253

«Про організацію харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах Святошинського району у 2016-2017 навчальному році»

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 02 лютого 2011 року № 116 «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладання податком на додану вартість», рішення Київської міської ради від 03 березня 2016 року № 118/118 «Про надання додаткових пільг та гарантій сім’ям Героїв Небесної Сотні», розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 25.10.2016 № 1028 «Про внесення змін до підпункту 1.1 пункту 1 розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 05 лютого 2016 року № 59 «Про організацію у 2016 році харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах м. Києва, заснованих на комунальній власності територіальної громади міста Києва» та з метою встановлення додаткових соціальних гарантій сім’ям Героїв Небесної Сотні:

НАКАЗУЮ:

1. Внести зміни до пункту підпункту 1.1. пункту 1 наказу управління освіти, молоді та спорту від 26.08.2016 №253 «Про організацію харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах Святошинського району у 2016-2017 навчальному році» та викласти у такій редакції:

«- учнів 5-11 класів:дітей сиріт; дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в спеціальних та інклюзивних класах; учнів із числа дітей-інвалідів, учнів із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»; учнів із числа дітей із сімей учасників антитерористичної операції та дітей із сімей загиблих, (померлих) учасників антитерористичної операції; учнів із числа дітей із сімей киян, які загинули або померли в наслідок поранень, каліцтва, контузії чи інших ушкоджень здоров’я, одержаних під час участі у Революції Гідності».

2. Керівникам загальноосвітніх навчальних закладів:

2.1. Довести зміст цього наказу до відома педагогічного колективу, батьківської громади та розмістити цей наказ на веб-сайті навчального закладу.

2.2. Організувати одноразове безкоштовне харчування учнів у відповідності до змісту цього наказу.

2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на головного спеціаліста відділу з питань загальної середньої та позашкільної освіти Бобир В. Г. і головного бухгалтера управління освіти, молоді та спорту Бондаренко Т. К.

Т. в. о. начальника Л. Васильченко

Для перегляду перейдіть за посиланням Наказ про організацію харчування

Кiлькiсть переглядiв: 264

Коментарi